Inici » Notícies » General

El PP i Isidor Mollà bloquegen l’actualització de sous a l’Ajuntament de Benissa

27 de febrer de 2018 No hi ha comentaris
L'oposició desestima la inclusió de la VPT a l'ordre del dia del ple

L’oposició desestima la inclusió de la VPT a l’ordre del dia del ple

El ple ordinari de febrer, celebrat hui dimarts, tenia previst incloure un punt de l’ordre del dia sobre l’aprovació de la VPT de l’Ajuntament de Benissa. L’aprovació d’aquest document suposaria una posada al dia dels sous del personal de l’entitat local, els quals porten quinze anys sense actualitzar-se.

El punt arribava al ple sense el dictàment de la comissió pertinent, per tal de fer públic el bloqueig que el Partit Popular i Isidor Mollà estan efectuant, per la qual cosa, abans de la seua aprovació era necessari procedir a una votació anterior per tal que es poguera incloure en l’ordre del dia del ple. I arribat el moment de la votació, el PP i Isidor Mollà s’han tornat a alinear, pel que finalment no s’ha pogut incloure. Així i tot, el debat ha sigut extens, tant en el debat del punt com en el torn de preguntes dels assistens del final del ple.

Des de files del Partit Popular s’ha indicat que era necessària una altra reunió amb Rodriguez Viñals SL, la societat externa que ha redactat l’actualització de la VPT, així com un informe al respecte de la Subdelegació de Govern. Pel que fa a Isidor Mollà, ha supeditat el seu vot favorable a que hi haguera també una actualització de sous a Benissa Impuls.

En el torn de preguntes, diferents representants sindicals van mostrar el seu malestar perquè no es poguera aprovar la VPT per haver volgut fer política d’aquest assumpte, un tema en què està d’acord l’àmplia majoria de la plantilla de l’Ajuntament. Així mateix, lamentaven que l’oposició volguera eternitzar la seua aprovació amb nous informes, a pesar que els informes tècnics de l’ajuntament ja estigueren fets i la tramitació de l’expedient tancada, tal com va informar el secretari municipal. Per altra banda, indicaven que Benissa Impuls és una entitat diferenciada de l’Ajuntament de Benissa, pel que l’actualització dels sous de l’Ajuntament era independent de la que es poguera dur a terme en la mercantil.

Podeu vore el debat sobre la VPT a partir del minut 09:30:

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/