Inici » Notícies » General

‘El Cau’ obrirà les seues portes aquest dissabte dirigit a la gent jove de Benissa

27 de Setembre de 2018 No hi ha comentaris
El Cau

El Cau

‘El Cau’ sorgeix com una opció perquè la gent jove de Benissa passe el seu temps lliure en un espai municipal i gratuït. D’aquesta manera, xiques i xics adolescents, a partir de 12 anys, podran acudir a ‘El Cau’ aquest dissabte que ve, dia 29, a les 18.00h. Es tracta d’una àmplia sala situada als baixos del Casal del Jove perquè les interessades i interessats ho gaudisquen de la manera que desitgen a través de diverses activitats d’oci.

La proposta municipal pretén donar una resposta al fet que les persones adolescents tinguen un espai obert i al seu gust per a gaudir en el seu temps lliure. Actualment ‘El Cau’ està equipat amb mobles, jocs de taula i cartes, un futbolí i màquines de vending per a begudes fredes i calentes.

Amb una persona que monitorizarà les activitats, ‘El Cau’ obrirà els divendres de 18.00h a 22.00h, els dissabtes de 18.00h a 00.00h i diumenges i festius de 18.00 a 21.00h. També oferirà servei en les vespres de festius, de 18.00 a 00.00h.

En paraules de Carol Ivars, Responsable de Joventut, “vam seguir avançant en aquesta proposta dirigida a la gent jove de Benissa, aprofitant un espai municipal que estava buit i que ara oferim als i les adolescents que no sàpien on passar el seu temps lliure”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/