Inici » Notícies » General

El batle anuncia que convocarà el ple però no atendrà les peticions de l’oposició

24 de gener de 2007 No hi ha comentaris

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, respon a la petició dels grups PSOE, CIBE-Bloc i la regidora Josefa del Valle de celebrar un ple extraordinari per a realitzar de nou al·legacions en contra del desviament de la N-332.

Segons afirma Roselló, “aquest projecte ja ha estat aprovat pel Ministeri de Foment i l’oposició l’única cosa que pretén és retardar i frenar l’execució d’aquest projecte, tan important i necessari per al poble. Alguns dels aspectes de què parla l’oposició es resoldran sense haver de realitzar al·legacions i paralitzar novament el projecte”.

El batle assegura que el ple extraordinari es convocarà però que la postura de l’equip de govern no va a canviar, “anem a impulsar l’execució de la variant, no volem que es retarde més sota cap concepte”.

Quant a la glorieta que segons l’oposició no s’adapta al PGOU, Roselló afirma que estan totalment equivocats en aquest aspecte, “és el PGOU de Benissa el que s’ha d’adaptar a la variant i no al revés. A més, el nou traçat de la variant ja no afecta cap casa”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/