Inici » Notícies » General

El 80% de les persones inscrites en ‘Habla Benissa’ ja intercanvien idiomes i descobreixen noves cultures

30 de gener de 2019 No hi ha comentaris

L’Ajuntament de Benissa va iniciar el passat mes de novembre un programa d’i

Imatge del programa "Habla Benissa"

Imatge del programa “Habla Benissa”

ntercanvi lingüístic totalment gratuït, que ja compta amb més de 50 persones inscrites. “Habla Benissa” promou l’aprenentatge de nous idiomes i cultures a través d’un programa Tàndem.

El projecte, desenvolupat des del Departament de Residents Estrangers, posa en contacte persones que vulguen practicar i perfeccionar, en l’àmbit conversacional, l’idioma que estan aprenent o que desitgen començar a conéixer. Actualment, les persones inscrites han sol·licitat idiomes com l’Anglés, l’Alemany, el Francés, l’Holandés i el Castellà entre d’altres.

El programa parteix de l’objectiu fonamental d’intercanviar idiomes, alhora que es descobreixen cultures i se socialitza amb persones que en molts casos, a causa de les barreres lingüístiques, no tindrien eixa opció. Actualment compta amb 20 parelles, que després d’algunes setmanes, ja han notat avanços i millores en relació als seus coneixements en els idiomes triats.

Per a poder formar part de “Habla Benissa”, les persones interessades hauran de realitzar un senzill procés; accedir a la web de l’Ajuntament (www.ajbenissa.es) i dins de l’apartat “Destacats”, clicar sobre el formulari d’inscripció el títol de la qual és Intercambio de idiomas “Habla Benissa”, per a persones de parla espanyola i valenciana, Language exchange “Habla Benissa”, per a aquelles persones de parla anglesa i Sprachaustausch Benissa Spricht “Habla Benissa” per a persones de parla alemanya. Una vegada realitzat el formulari, les persones formaran part d’una base de dades que posarà en contacte les persones interessades en un intercanvi.

Si en la base de dades apareix una o diverses persones interessades en un idioma, aquesta o aquestes rebran un avís a través d’un correu electrònic proporcionat pel contacte o contactes que s’ajusten als interessos i començar així a practicar l’idioma.

Així mateix, des de l’Ajuntament de Benissa en un breu període de temps, es realitzaran enquestes perquè les persones usuàries del programa valoren la seua experiència amb aquest programa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/