Inici » Notícies » General

David Serra: “El PP garanteix la continuïtat de la línia Dénia–Alacant”

16 de Maig de 2013 No hi ha comentaris
Tren de La Marina

“El Trenet”

El portaveu d’Infraestructures del Grup Parlamentari Popular a Les Corts, David Serra, ha manifestat hui que “la iniciativa dels populars garanteix la continuïtat de la línia Dénia–Alacant”.

El Grup Popular ha presentat una esmena de modificació a la Proposició no de Llei sobre el manteniment de la línia 9 de FGV entre Dénia i Alacant presentada per Compromís.

Sobre aquest tema, Serra ha explicat que en l’esmena popular, se sol·licita que el Consell seguisca realitzant les actuacions oportunes i obres de condicionament en aquesta línia, consolidant aquesta opció de mobilitat sostenible.

“Aquesta aportació ha reforçat el contingut de la Proposició no de Llei fent que així quede completa, ja que d’aquesta manera recull les necessitats i reivindicacions dels usuaris d’aquesta infraestructura”, ha indicat el portaveu popular d’Infraestructures.

Per a concloure, ha indicat que “és una gran notícia el fet que aquesta Proposició no de Llei haja sigut recolzada amb el vot de tots els membres de la Comissió d’Infraestructures i transports a Les Corts”.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda al periòdic digital www.elperiodic.com el 14 de maig de 2013.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/