Inici » Notícies » General

Curs InterJob per a residents estrangers a Benissa

25 de setembre de 2012 Un comentari
El regidor presenta el curs InterJob

El regidor presenta el curs InterJob

La Regidoria de Residents Estrangers de l’Ajuntament de Benissa i la Diputació d’Alacant han organitzat un curs per a la recerca d’ocupació “InterJob, Elements Clau i Eines per a la Recerca d’Ocupació Online”, dirigit als joves residents estrangers del municipi.

El curs es realitzarà el dia 21 d’octubre, de 10.00 a 13.00 en el Casal Jove a Benissa. En ell, se’ls explicarà als alumnes les claus i eines que els proporciona Internet per a la recerca d’ocupacions i aprendran a usar Twiter i Linkedin i a definir una identitat online.

Aquest curs ja s’ha realitzat anteriorment, dirigit als joves del municipi i, en aquesta ocasió, es repeteix enfocat als residents estrangers que es troben en el nostre municipi.

Les inscripcions hauran de realitzar-se mitjançant el correu electrònic oficinafustera@ayto-benissa.es o al telèfon 965730058 extensió 289.

En paraules del regidor, Jorge Ivars, “aquesta és una acció més dins de la línia de treball de la regidoria de Residents Estrangers i Joventut, per a l’ajuda i formació de recerca d’ocupació dels joves, en aquests temps tan difícils”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Un comentari»

  • Mario Santacreu ha dit:

    Segreguem, no integrem. Això és el PP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/