Inici » Notícies » General

Curs de formació obert a la ciutadania dins del programa Xarxa Salut

15 de novembre de 2019 No hi ha comentaris
L'Ajuntament de Benissa

L’Ajuntament de Benissa

Benissa iniciarà el pròxim 22 de novembre un curs de formació dirigit a la ciutadania, especialment, als integrants de l’Espai de Participació de Xarxa Salut. A la trobada formativa assistiran associacions locals, l’AMPA del col·legi i institut i personal d’infermeria del centre de salut pública. Per part de l’ajuntament participarà el personal tècnic de serveis socials, esports, joventut, unitat de conductes addictives, policia local, participació ciutadana, comunicació i sanitat. A més, també hi haurà una sessió específica per a representants polítics.

El projecte formatiu sorgeix de la necessitat de fomentar l’adquisició de coneixmenets i tècniques participatives des d’un enfocament de la salut en totes les polítiques dirigides a la ciutadania. D’aquesta manera es pretén facilitar la realització d’intervencions en salut local amb èmfasi en la salut positiva i la dinamització dels actius en salut dels municipis a través de tallers teòrics-pràctics.

El curs està englobat dins d’un projecte subvencionat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. L’ajuda rebuda per l’ajuntament per al desenvolupament de les activitats ha sigut de 2.500 €.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/