Inici » Notícies » General

CREAMA-Benissa ofereix places per a un taller de formació i inserció d’auxiliar d’instal·lacions d’energies renovables

14 d'agost de 2008 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari GRUPO NOTICIAS el 14 d’agost de 2008:

L’Agència de Desenvolupament Local de CREAMA-Benissa ofereix places per a un Taller de Formació i Inserció Laboral en l’especialitat d’auxiliar d’instal·lacions d’energies renovables. Es tracta d’un programa totalment gratuït dirigit a immigrants en situació d’atur inscrits al Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF). El taller està subvencionat per la Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació i cofinançat per la Comunitat Europea mitjançant el Fons Social Europeu.

El termini d’inscripció ja està obert i les fitxes per a participar i tota la informació sobre aquest taller es pot obtindre a l’ADL de Benissa, situada al carrer Escoto, o en qualsevol agència del CREAMA de la comarca (Calp, Dénia, El Verger, Pedreguer, Pego, Xàbia, Ondara, Teulada i Gata de Gorgos).

Aquest Taller de Formació i Inserció Laboral en l’especialitat d’auxiliar d’instal·lacions d’energies renovables té una durada de 445 hores i començarà aquest mateix mes d’agost. Els usuaris rebran una formació específica en energies renovables perquè aprenguen l’ofici. A més, també s’ofereix formació i orientació laboral per a trobar un treball, tutories, pràctiques en empreses i assessorament per a la recerca activa d’ocupació.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/