Inici » Notícies » General

Convocatòria per a la concessió d’ajudes per als estudiants en el curs 2016-2017

13 de Desembre de 2016 No hi ha comentaris
Estudiants

Estudiants

L’Ajuntament de Benissa ha publicat la nova convocatòria 2016-2017 per a la concessió d’ajudes per als estudiants, les especialitats dels quals0 no es realitzen al municipi. Aquesta subvenció té com a objectiu promoure i facilitar l’accés als ensenyaments que no es poden cursar a Benissa, bé per l’horari o modalitat diferent de manera presencial en el cas de Batxiller o dels Cicles Formatius de grau superior o mitjà, així com ensenyaments universitaris adaptats a l’espai europeu d’educació superior conduent a títols oficials de grau, llicenciats, enginyer, arquitecte, diplomat, mestre, enginyer tècnic, arquitecte tècnic, els màsters i dels conservatoris de música de grau professional.

La quantia màxima de les subvencions convocades és de 24.000 euros, finançats per les regidories d’Educació i Joventut. La quantia de l’ajuda individual podrà ser com a màxim de 200 euros per als alumnes universitaris i de 100 euros per als estudiants de batxiller, de cicles formatius, de màsters i estudis de conservatoris de música de grau professional.

Per a ser beneficiaris d’aquestes beques els estudiants han de tindre més de 12 anys, estar empadronats al municipi i no estar treballant. Les sol·licituds podran presentar-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà fins el 13 de gener de 2017.

Posteriorment, durant el mes de juliol, els interessats hauran de justificar haver superat un mínim dels 35 crèdits exigits en la convocatòria en el cas dels estudiants universitaris o haver superat el 50% de les assignatures en el cas dels estudiants de batxillerat i cicles formatius. Pel que fa als estudis de màster i de conservatoris de música, s’haurà d’acreditar haver superat el curs. Finalment en el mes de novembre, els estudiants rebran l’ajuda.

En la passada convocatòria un total de 98 alumnes van resultar beneficiats, atenent-se totes les peticions que van complir els requisits.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/