Inici » Notícies » General

Convocat el segon taller pràctic del projecte Hadbos dirigit a comerciants

15 d'octubre de 2013 No hi ha comentaris

El dimarts 22 d’octubre tindrà lloc a l’agència AFIC-CREAMA, en horari de 15.00 a 16.30 el segon taller pràctic dirigit als comerciants. Promocionar i modernitzar el comerç local de Benissa, a través de la integració en una plataforma de venda on-line és l’objectiu d’aquesta nova proposta.

Vist l’interès per part dels comerciants, des de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa en col·laboració amb la Regidoria de Comerç mitjançant l’AFIC-CREAMA, s’ha decidit implantar el projecte en el teixit comercial del municipi.

Aquesta proposta consisteix en la creació d’una plataforma de comerç electrònic perquè els comerciants puguen oferir els seus productes i serveis a través d’Internet, oferint la possibilitat d’utilitzar les tendes per al comerç on-line de proximitat.

La plataforma de comerç electrònic permetria als negocis locals donar-se a conèixer a la xarxa, alhora que vendre els seus productes i serveis on-line, amb l’avantatge que la recollida de producte es pot realitzar en el mateix comerç, o bé per missatgeria. L’avantatge per al client és que, enfront de les suspicàcies que genera de vegades la venda electrònica, d’aquesta forma poden conèixer directament l’establiment en el qual està adquirint el producte. L’avantatge per al comerç local és que es poden incrementar les vendes, donant eixida a l’estoc, i arribant a molts més clients que de forma tradicional.

Aquest nou portal www.comerciantesbenissa.com incorporarà un aparador virtual amb els productes que ofereixen els seus associats. La intenció és que se sumen com més comerços locals millor, per crear un portal global del comerç local.

Cada empresari gestionarà directament la seua web de venda i per això es faran tallers de formació a tots els comerciants associats que se sumen al projecte.

Els comerciants interessats en aquesta iniciativa poden obtindre més informació a l’ACEB o bé en l’agència AFIC-CREAMA, situada al c/ Escoto, 72, tlf. 965732100. acebbenissa@gmail.com – jribes@creama.org i en la web del projecte www.hadbos.com.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/