Inici » Notícies » General

Conclou el Mes de la Dona amb l’activitat “Veu de Dona”

2 d'Abril de 2012 No hi ha comentaris
Glòria Ivars amb algunes cantants de Si Fa Sol

Glòria Ivars amb algunes cantants de Si Fa Sol

L’ampli auditori de la Seu Universitària es va omplir dissabte passat, dia 31 de març, amb l’activitat “Veu de Dona”, programada per la Regidoria de la Dona a Benissa, com a cloenda d’un mes ple d’esdeveniments.

Músics i músiques de l’Associació de Benissa Si Fa Sol entre les quals es trobava la jove Carmen Palací al teclat i, especialment, les seues veus femenines, van ser les triades per a interpretar durant més d’una hora, un concert amb molta calidesa.

Julia Villena, Eva Ferrer, Eva Telechea, Maria Esquerdo, Belén Ivars, Tania Miralles i Paula i Irene Ferrer , van inundar l’espai amb les seues veus per a delectar i sorprendre el públic assistent per la qualitat i soltesa de les seues veus femenines que van arribar al cor, especialment en la cançó que va obrir l’acte amb les joves veus de Paula i Irene Ferrer. Una interpretació a duo de mare i filla que va aconseguir arrancar més d’una llàgrima d’emoció.

L’audició “Veu de Dona” va ser l’últim dels actes realitzats i la cloenda excepcional d’un “Mes de la Dona” ple d’activitats fins l’últim dia del mes de març.

Gloria Ivars, regidora d’Igualtat, que es va declarar una “fan” de les cantants de l’associació musical, va fer balanç del mes de la dona declarant que “des de la regidoria hem treballat amb molta il·lusió i intensament durant tot el mes, optimitzant recursos i intentat fer activitats variades amb un cost mínim per a l’Ajuntament en aquests temps difícils, unes amb més encert que altres, per a agradar a totes les dones benisseres que ens han comunicat les seues demandes per a futurs projectes que ja estan en estudi”.

Ivars també ha comentat: “una vegada més he d’agrair a totes les persones que, de manera altruista han col·laborat durant tot el mes. També desitge sol·licitar a totes les dones que no han vist satisfetes les seues expectatives en alguna de les activitats programades per qualsevol motiu que ens traslladen la seua inquietud per a millorar en futures activitats”.

Finalment, la regidora ha volgut agrair a tota la població benissera que s’ha implicat en l’assistència en tots els actes i que ha aconseguit que aquest mes de la dona siga un veritable èxit de participació, superant la majoria de les vegades les expectatives previstes.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/