Inici » Notícies » General

CIBE-Bloc demana una consulta mèdica en la costa de Benissa per a 4.000 veïns

24 de setembre de 2010 No hi ha comentaris

El CIBE-Bloc de Benissa presentarà en el proper ple, previst celebrar el 6 d’octubre, una moció en la qual se sol·licita la implantació d’un consultori auxiliar d’atenció sanitària primària a la zona costanera.

Segons aquesta agrupació política és un servei que es justifica com a necessari tenint en compte el significatiu augment de població residencial que la zona costanera de Benissa ha experimentat durant els últims anys.

Comptar amb un consultori mèdic a La Fustera, per exemple, evitaria als ciutadans que resideixen a les urbanitzacions properes a la platja, haver de desplaçar-se diversos quilòmetres per rebre assistència sanitària. I és que com explica el portaveu dels independents, Isidor Mollà actualment resideixen a la zona costanera unes 4.000 persones, que es veuen obligades a recórrer 9 quilòmetres per rebre assistència sanitària.

El regidor del CIBE-Bloc afirma que l’objectiu final és dotar a la zona costanera de Benissa de tots els serveis públics que siguen necessaris per fer el litoral benisser més competitiu i a l’altura dels municipis veïns.

Des del Cibe-Bloc comenten que existeix una línia de subvencions que obri la conselleria cada any, com va informar el passat mes de maig la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, i que no obstant això el govern local, la Regidoria de Sanitat, ha deixat perdre. Aquestes ajudes permetrien comptar amb aquest consultori auxiliar per a Benissa. Mollà va comentar que una de les seues primeres propostes per a la ubicació d’aquest consultori seria la zona de Viñasol.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/