Inici » Notícies » General

CIBE-Bloc demana que es faça un Concurs Internacional de Putxero de Polp

15 de juny de 2010 No hi ha comentaris
Putxero de polp

Putxero de polp

El regidor del BLOC Xavi Tro presentarà en el pròxim ple ordinari del dia 7 de juliol una moció on demanarà que a Benissa s’instaure a partir de l’any que ve un Concurs Internacional de Putxero de Polp.

La proposta pretén impulsar i difondre aquest plat típic benisser, però sobretot intenta aconseguir una major repercussió  econòmica i turística que repercustica en el benefici dels restaurants del municipi i que alhora ajude a l’expansió de la marca “Benissa” com a destinació turística gastronòmica.

Des de CIBE-Bloc remarquen que el sector de la restauració a Benissa és molt imporant, ja que crea un gran nombre de llocs de treball i indiquen que es fa necessari el seu recolzament des de l’Ajuntament. Des d’aquest partit també indiquen que alguns propietaris de restaurants de Benissa que ja coneixen la proposta s’han mostrat entusiasmats.

La proposta, que es presentarà en forma de moció,  es va gestar a principis de març quan el regidor nacionalista, Xavi Tro, va parlar en el marc de la passada edició de la Mostra Gastronòmica de Benissa amb el crític gastronòmic Lluís Ruiz Soler. Durant aquelles jornades ell mateix va insinuar la necessitat d’invertir amb els nostres restaurants com a bona mesura per a eixir de la crisi, ja que la nostra agstronomia és, sens dubte, una de les millors cartes de presentació per als turistes que ens visiten. I, sens dubte, la celebració d’un concurs com aquest ajudaria el sector empresarial benisser de la restauració.

El regidor del CIBE-Bloc posa com a exemples en la moció, els concursos gastronòmics de Sueca, Gandia o Dénia, com a models consolidats de concurs gastronòmics.

El que demanarà el portaveu nacionalista en la seua moció seran concretament aquests dos punts.

1r –  L’Ajuntament de Benissa mitjançant les regidories de Comerç i Turisme es compromet a impulsar al nostre poble la primera edició del Concurs Internacional de Putxero de Polp.

2n –  Que a la pròxima Fira i Porrat de Sant Antoni es torne a realitzar el tradicional concurs de Putxero de Polp que s’ha fet durant molts anys ja que és un plat nostre i que cal donar-li més impuls i més difusió.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/