Inici » Notícies » General

Càritas homenatja els seus exdirectors i anuncia l’obertura d’un economat a Benissa

30 de març de 2014 No hi ha comentaris
Acte d'homenatge als exdirectors de Càritas a Benissa

Acte d’homenatge als exdirectors de Càritas a Benissa

Des de Càritas es va retre homenatge el dijous passat als seus exdirectors José Ramón Soliveres i Domingo Iborra. Un acte, celebrat al saló parroquial, al qual va assistir el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, i la regidora de Benestar Social, Raquel Soliveres. També van estar presents el rector José Tomás i l’actual director de Càritas, Antoni Bertomeu.

Bertomeu va fer un repàs de la trajectòria d’ambdós directors, els quals han fet molta accions caritatives i socials. Domingo Iborra va ostentar el càrrec des de 1987 fins a 1998 i després va agafar el testimoni José Ramón Soliveres, fins l’any 2013.

Soliveres es va dirigir als assistents, agraint a tot l’equip de Càritas les mostres de suport que ha rebut durant 15 anys, i va animar al nou director, Antonio Bertomeu, a treballar amb molta il·lusió en aquest projecte.

El batle també va dedicar unes paraules d’elogi als dos destacant el seu do solidari i oferint la col·laboració, com fins ara, de l’ajuntament, en la tasca que es realitza des de Càritas. Va tancar l’acte el rector, que va anunciar la ràpida inauguració d’un economat al municipi, un nou projecte de Càritas Parroquial, l’objectiu del qual és ajudar els més necessitats, millorant i dignificant la situació de les persones.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/