Inici » Notícies » General

Benissa s’implica en les noves propostes nadalenques: ‘escoleta’ per a xiquets i xiquetes a partir de 18 mesos, room scape i gimcanes

29 de Novembre de 2018 No hi ha comentaris
Cartell de les activitats de Pastís de Moniato

Cartell de les activitats de Pastís de Moniato

De nou, l’Ajuntament de Benissa ha planificat diverses activitats dirigides a un ampli ventall de públics per a passar el Nadal. D’una banda, una nova edició de l’escoleta anomenada ‘Pastís de Moniato’ i per una altra la campanya de Nadal ‘El Comerç de Benissa brilla per Nadal’.

L’objectiu del ‘Pastís de Moniato’ se centra a conciliar el col·legi de xiquets i xiquetes amb el treball de pares i mares durant el final de desembre i principi de gener, quan les escoles estan tancades. Enguany, amb la novetat que oferiran places per a edats d’entre 18 mesos i tres anys, sent l’edat màxima 12 anys.

Carol Ivars, regidora de Joventut i de Comerç, destaca que “el Pastís de Moniato proposa activitats molt diferents a les que realitzen en el dia a dia del col·legi, i aposta per valors tradicionals, reforçant les nostres arrels”. Chelo Molines i Vanessa Molines, representant a Taka Tuka, l’empresa local que realitza els tallers, expliquen que la diversitat en els tallers i activitats suposa un dels atractius d’aquesta edició: “des del taller de sensibilització musical al costat de SIFASOL” (l’escola de música moderna de Benissa en la qual cantaran ‘nadales’), “un Betlem teatralitzat” o l’elaboració de “torró blanet”, a partir de la recepta de Luisa i Carmen Soliveres. També oferiran un taller de cuina saludable (‘Fartera, fuig!’) i una xocolatada “que elaboraran els propis participants”.

Les inscripcions poden realitzar-se en l’acadèmia Takatuka, cridant al 965 270 564 o per correu electrònic a direccion@takatuka.es fins al 17 de desembre.

Quant a la campanya ‘El Comerç de Benissa brilla per Nadal’, destaca la nova programació per a oferir activitats per a un públic infantil i juvenil, amb la creació d’una ‘scape room’ (dissabte 22, de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 al Casal Jove) en la qual qui s’endinse haurà d’enginyar-se-les per a poder eixir d’aquesta sala a través de proves de divers tipus. Isabel Bou i Lucas Vicente, de l’Associació de Comerciants de Benissa (ACEB), van indicar que per a participar n’hi ha prou amb aportar tres tiquets de compra (sense importar el valor d’aquesta), dirigit a persones de 8 anys amb acompanyant i soles a partir de 12 anys.

El diumenge 23 també presenta una novetat: la Gimcana ‘cerca l’anomalia’, en la qual el públic haurà de trobar en els aparadors de les tendes de ACEB algun element discordant. Entre les persones guanyadores se sortejarà una tablet.

A més, la campanya ‘El Comerç de Benissa brilla per Nadal’ comptarà amb l’habitual sorteig entre les persones que realitzen les seues compres (des de l’1 de desembre fins al 3 de gener) en les 109 tendes i negocis locals pertanyents a ACEB. En total, 2.000 euros en premis a repartir (1.000, 500 i cinc premis de 100 euros). Les persones agraciades es coneixeran el 4 de gener en un sorteig realitzat en directe a Ràdio Litoral Cadena Ser.

Totes aquestes iniciatives i propostes es completaran amb el concurs de Targetes de Nadal i Relats Curts (inauguració el 14 de desembre, a les 18.00) i la Festes dels Reis Mags el 3 de gener en el Centre parroquial. Per la seua banda, la campanya de Nadal també oferirà una decoració especial, diverses animacions amb personatges, il·luminació Led i música en els carrers.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/