Inici » Notícies » General

Benissa participarà a la Fira Internacional de Turisme de la C.Valenciana

28 de març de 2007 No hi ha comentaris

Del 30 de març a l’1 d’abril de 2007 se celebrarà, en Fira València, la tercera edició de TCV, Fira Internacional Turisme Comunitat Valenciana, que pretén aglutinar en un mateix esdeveniment totes les empreses i entitats més destacades del sector. El País Valencià és el referent ideal per a la celebració del certamen, per ser una de les autonomies amb major tradició turística de l’estat.

TCV posa en mans d’empreses i institucions públiques i privades, una eina comercial de primer ordre, que done a conèixer a professionals i públic en general els seus productes i serveis, i tot això en un marc privilegiat com és Fira València.

Benissa a la TCV

Del total de consultes estatals rebudes a les nostres oficines de turisme un 58,19% es refereix a turistes que procedeixen del País Valencià. Si analitzem les dades d’ocupació dels empresaris del sector d’allotjament a Benissa, els valencians al costat dels madrilenys ocupen un lloc destacat. Cal també assenyalar que nombrosos valencians tenen fixada la seua segona residència al nostre poble.

Per tot això, la Regidoria de Turisme ha decidit acudir de nou a la cita de TCV per a promocionar tota la seua oferta però, d’una forma preferent, les activitats de turisme actiu (senderisme i eixides en caiac les nits de lluna plena). Se sumarà a tota aquesta promoció, la campanya que ja es va iniciar pel gener: SOMRIURE BENISSA en què es faran, des de l’estand de Benissa, fotos instantànies al públic de la fira que s’exhibiran en un panell per a, posteriorment, premiar el millor somriure de la fira que serà guardonat amb una estada per a dues persones en règim d’allotjament i desdejuni en l’Hotel Montemar de Benissa el cap de setmana de les Festes Patronals en honor a la Puríssima Xiqueta (21 i 22 d’abril). L’objectiu és l’obtenció d’adreces electròniques per tal de poder enviar-los ofertes concretes i informació de les activitats que tenen lloc a Benissa. El batle acudirà a l’acte d’inauguració que tindrà lloc el divendres 30 de març a les 12.00.

El taulell també servirà de paraigua a les empreses del poble que desitgen estar presents en el certamen firal físicament o mitjançant fullets publicitaris dels seus productes.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/