Inici » Notícies » General

Benissa ja forma part de Google Street View

10 de Novembre de 2009 Un comentari

Benissa ja és accesible des de hui al servei de Google anomenat “Street View”.
Google Street View és un servei oferit per Google des de l’any 2007 com un afegit a Google Maps i que permet obtindre vistes panomàriques de 360º de les ciutats que en formen part al llarg dels seus carrers, i amb una separació aproximada d’entre 10 i 15 metres. Aquestes vistes panoràmiques s’obtenen des d’un vehicle equipat amb càmeres fotogràfiques amb qualitat HD.

En el cas de Benissa, les fotografies incorporades daten del mes de gener, com ho demostren les vistes d’algunes atraccions de la Fira i Porrat de Sant Antoni al pàrquing de la plaça Jaume I.

S’han incorporat la major part dels carrers del centre urbà, i també l’avinguda de la Fustera a la zona costanera. Així les coses, es possible observar activitats quotidianes de la gent de Benissa, com l’esmorzar a la plaça, o la neteja de carrers per les brigades municipals.

Els antics edificis com les Escoles Velles, la Casa de Joan Vives o el Convent, es barregen amb imatges dels projectes en execució com les obres de la variant i de la construcció del gimnàs de l’escola Pare Melchor.

Per altra banda, també es poden apreciar cares sorpreses en veure la furgoneta de Google a la gasolinera o al Carrer ample.

I sempre queda obert el debat sobre la intimitat, ja que les càmeres de Google Street View s’apropen fins els vetlatoris.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Un comentari»

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/