Inici » Notícies » General

Benissa incorpora els sis nous treballadors contractats al primer pla d’ocupació local

18 de desembre de 2017 No hi ha comentaris
Els sis nous contractats a l'Ajuntament de Benissa

Els sis nous contractats a l’Ajuntament de Benissa

Una resposta a les necessitats actuals per a combatre l’atur. L’Ajuntament de Benissa ja ha incorporat els sis nous treballadors arran del Pla d’ocupació municipal. En aquesta convocatòria s’ha contribuït a reduir les llistes d’aturats del municipi en el col·lectiu amb majors dificultats d’accés al món laboral, concretament les persones majors de 40 anys, procedents del sector de la construcció.

Els nous contractats ja estan realitzant serveis al municipi per mitjà de treballs de recuperació, condicionament i millora dels espais de titularitat municipal a una iniciativa que no té precedents en Benissa i que suposa una inversió propera als 51.000 euros, amb contractes d’una durada estimada de 6 mesos. Tal com es va destacar a la convocatòria, el pla respon a una de les prioritats de l’actual equip de govern i pretén contribuir a reduir les llistes d’aturats del municipi.

De nou, convé recordar que a Benissa hi ha registrat un atur amb xifres properes a les 700 persones, la qual cosa obliga a l’Ajuntament a prendre mesures per tal de seguir fomentant l’accés al món laboral d’aquest important nombre de veïns i veïnes.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/