Inici » Notícies » General

Benissa es reuneix amb la principal associació d’agències de viatges de Benidorm

6 de desembre de 2017 No hi ha comentaris
Reunió del regidor i la tècnic de turisme de Benissa amb responsables d'AVIBE

Reunió del regidor i la tècnic de turisme de Benissa amb responsables d’AVIBE

AVIBE (Associació Empresarial d’Agències de Viatges de Benidorm) és en l’actualitat una de les principals organitzacions vinculades al turisme de la Comunitat Valenciana, i suposa una gran oportunitat poder obrir noves vies de col·laboració amb ells. L’Ajuntament de Benissa torna a activar les seues relacions amb associacions que promouen el turisme a la Costa Blanca per a tractar d’atraure nous públics a Benissa, a través de l’actual oferta diferenciada de turisme sostenible, amb el centre històric, d’alt valor patrimonial, les idíl·liques platges i cales i un important potencial de turisme actiu a través de la natura i les rutes de senderisme, entre altres atractius.

La reunió, mantinguda per part del regidor de Turisme, Fernando López Corsi i membres d’aquesta àrea municipal, es va realitzar amb aquesta Associació -que aglutina un total de 34 empreses turístiques- a fi d’avançar la proposta d’incloure Benissa en el catàleg de recorreguts que efectuen els visitants a Benidorm, oferint visites al centre històric o a aquells llocs d’interès del nostre terme municipal, tal com en l’actualitat realitzen municipis pròxims com Castell de Guadalest, La Vila Joiosa o Altea.

Aquest acord permetria multiplicar, de manera important, el nombre de visitants actuals, repercutint directament sobre el desenvolupament econòmic de sectors tan importants per a Benissa com el comerç o la restauració. Per a Fernando López Corsi, regidor de l’àrea, “aquesta reunió ha sigut altament positiva, ja que ha permès contrastar idees i treballar en l’acostament d’un paquet turístic que resulte d’interès per a ambdues parts”.

Dins de les conclusions obtingudes de la trobada, s’ha acordat realitzar una visita guiada amb els responsables de les diferents empreses per a valorar les opcions d’avançar en la proposta oferida per Benissa.

Aquesta acció s’uneix a la visita realitzada fa només unes setmanes pels 17 representants de la Xarxa de Ciutats Creatives de la Gastronomia de la UNESCO que van participar en el Festival Gastronòmic de Dénia. Aquest col·lectiu va visitar el nostre municipi abans de la seua tornada a les seues respectives destinacions, recorrent alguns punts d’interès de la Marina Alta, on van incloure una visita a Benissa. Els membres d’aquesta delegació; institucionals, empresaris i xefs, atesos en el seu moment per Fernando López, regidor de Turisme, i per Abel Cardona, batle de Benissa, van conèixer de primera mà aspectes relacionats amb les peculiars característiques del paisatge urbà i agrícola del municipi.

De la mateixa manera, cal recordar que fa uns mesos ja va tindre lloc a Benissa la visita d’un Press Trip (viatge de premsa) de periodistes procedents de Polònia per a conèixer la nostra oferta turística. En aquesta ocasió, es tractava d’un viatge de prospecció organitzat pel Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca i dirigit al públic polonés, amb l’objectiu de captar potencials turistes i compradors d’habitatges de 2ª residència a la nostra província.

Aquestes accions són una mostra de l’estratègia turística dissenyada per la corporació i que té com a objectiu, consolidar un flux estable de visitants al llarg de tot l’any, permetent, d’aquesta manera, activar aspectes econòmics del nostre municipi.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/