Inici » Notícies » General

Benissa cobrarà a la fundació de la residència el cost de la neteja

3 de febrer de 2012 No hi ha comentaris
Treballs de neteja del jardí de l'asil

Treballs de neteja del jardí de l'asil

La situació de la Residència de La nostra Senyora dels Dolors, Sant Joaquim i Santa Anna de Benissa va ser debatuda en la sessió del ple de l’Ajuntament que es va celebrar el dimecres per la nit. A preguntes de l’oposició el regidor del PSD, Paco Montagut, va anunciar que l’Ajuntament cobrarà a la fundació el cost de la neteja i jardineria que han realitzat les brigades municipals al centre. A més, el batle, Juan Bautista Roselló, va anunciar que convocarà una Junta de portaveus per retre-los compte de les gestions que ha realitzat respecte a a aquest tema “especialment en els últims dos mesos”.

Des de l’oposició es va interrogar el batle, Juan Bautista Roselló, que és membre patró de la fundació, sobre la situació en la qual es trobava la residència del municipi i com era possible que s’haguera arribat fins l’extrem que la Conselleria amenaçara amb el tancament del centre per no complir amb la normativa.

La socialista, María Dolores Luna, i el portaveu del Bloc, Xavi Tro, van recriminar al batle “haver tardat cinc anys a prendre mesures davant una situació de la qual tenia, com a membre de la Junta de la fundació, coneixement”. Davant aquestes crítiques, Roselló es va defensar afirmant que està en minoria en aquest patronat, són quatre membres: dos de la família hereva, juntament amb ell i el rector. I va destacar que “el poder de decisió es concentra en mans dels dos hereus”, que ocupen la presidència de la Junta.

El batle va remarcar que “en tot moment els interns havien estat ben atesos i que el problema que patia la residència estava derivat de la falta de personal”. Roselló va afirmar que les condicions exigides per la Conselleria “a dia de hui estan pràcticament totes complertes” i va agregar que els residents van a estar millor “atesos”.

Al nacionalista Xavi Tro, no li “quadrava” que fóra només un problema del nombre de personal i va preguntar per qui pagaria el cost de la neteja realitzada per Benissa Impuls. Va ser el regidor de Serveis Generals, Paco Montagut qui va anunciar que aquest cost serà cobrat a la fundació.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/