Inici » Notícies » General

Benissa avança en la negociació de la Relació de Llocs de treball de l’Ajuntament

5 de Març de 2018 No hi ha comentaris
Els treballadors de l'ajuntament mostren pancartes en l'últim ple

Els treballadors de l’ajuntament mostren pancartes en l’últim ple

En els pròxims dies, tal com es va acordar amb els membres de l’oposició, la corporació i els sindicats es reuniran amb l’equip redactor de la citada Relació de Llocs de Treball (RPT), a fi de conèixer de millor manera la mesura i les repercussions de la mateixa sobre l’actual plantilla municipal.

Les Relacions de Llocs de Treball són un dels instruments tècnics utilitzats en les Administracions Públiques per a l’organització dels seus recursos humans, d’acord amb les necessitats dels serveis municipals.

Cal assenyalar que l’aprovació d’aquest document és una eina fonamental per a seguir escometent els canvis profunds que s’estan realitzant en l’ajuntament i que han de ser acompassats i equilibrats amb el desenvolupament de l’activitat laboral de les persones que han de portar-los avant. I és que l’ultima RPT es va aprovar en 2003.

La RPT del Benissa va quedar sobre la taula en l’últim ple de la corporació, a l’espera de cercar el consens entre totes les parts implicades, consens que passa per complir amb les demandes de l’oposició d’establir la reunió amb l’empresa redactora.

A aquesta reunió, que es convocarà en breu, assistiran tots els grups de la Corporació Municipal i s’exposaran possibles dubtes de l’oposició. També acudiran els representants sindicals, ja que es tracta d’una qüestió de la part social de l’Ajuntament.

Amb aquesta mesura, l’equip de govern pretén impulsar l’aprovació des del major consens possible, cercant acords que beneficien l’actualització dels llocs de treball d’acord amb les funcions que ara realitzen.

Es tracta, en definitiva, d’una mostra més de la necessitat de cercar acords que permeten avançar en la construcció d’un model de gestió, molt més d’acord amb les necessitats actuals dels ciutadans i ciutadanes de Benissa.

L’equip de govern municipal confia en la bona voluntat i el tarannà de la resta de formacions per a dur endavant la RPT, un assumpte de gran importància per al desenvolupament de l’activitat municipal, “cosa en la que tots hem de cercar el ben comú, per sobre dels interessos partidistes”, destaquen des de l’equip de Govern.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/