Inici » Notícies » General

Benissa al·legarà contra el pont que FGV pretén construir al Quisi

27 de setembre de 2019 No hi ha comentaris
Simulació 3D del nou pont del Quisi

Simulació 3D del nou pont del Quisi

Benissa al·legarà contra les tres propostes plantejades per FGV per a la construcció d’un nou pont sobre el barranc del Quisi, en el marc del projecte de modernització de la Línia 9 del TRAM. Infraestructura que es pretén construir en paral·lel al centenari viaducte, que malgrat haver sigut restaurat, resulta inviable per al pas dels nous trens duals. Així s’ha aprovat en ple, per unanimitat, i després de la moció presentada per Compromís. L’acord pres per la corporació municipal pretén paralitzar el projecte per a cercar alternatives compatibles amb la preservació del paisatge de Benissa.

L’edil valencianista i exregidora de Territori, Mari Carme Ronda, va advertir que les propostes traslladades a l’ajuntament per FGV, no han tingut en compte, la Llei del Patrimoni Històric. No fan referència, va incidir la regidora, a l’impacte que tindrà l’obra sobre el patrimoni de Benissa, tant paisatgístic, com històric i cultural. Ronda, va afirmar que des de Compromís consideren que no és necessari un altre pont.

La proposta va ser recolzada per tots els partits que conformen la corporació municipal- PP, Reiniciem, PSOE i CIBE-.

Des de l’executiu, el batle, el popular Arturo Poquet, es va comprometre a proposar una reunió amb FGV, en la qual participen tots els grups polítics, amb la qual resoldre els dubtes que susciten les propostes plantejades per la mercantil. Poquet va incidir que l’acord aconseguit no pretén paralitzar l’obertura de la connexió ferroviaría de la comarca, sinó solucionar el gran impacte que comporta la construcció d’un segon pont en la partida del Quisi.

Pel seu interés hem reproduït aquest article aparegut el 27 de setembre de 2019 a la web de Ràdio Litoral

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/