Inici » Notícies » General

Benissa, al capdavant en el reciclatge de vidre

12 de Març de 2008 No hi ha comentaris

El regidor de Medi ambient, José María Serna i el gerent de Benissa Impuls, Rubén Moncho han presentat aquest matí el balanç anual de residus del 2007.

Segons les dades obtingudes pel que fa a la recollida en contenidors selectius, la taxa de recollida selectiva representa un 11% del total de residus en comparació al 5% que es va obtindre en 2002. De manera desglossada, la recollida de paper/cartró representa un 3,35%, la d’envasos un 1,37%, la de vidre un 5,65% i la de metall un 0,35%. A pesar del creixement de la població, s’ha comprovat que la taxa de recollida de RSU (residus sòlids urbans) s’ha mantingut gràcies a l’increment en la recollida selectiva.

Una xifra a destacar és la taxa de recollida de vidre. Els benissers es troben molt per damunt de la taxa de reciclatge tant en l’àmbit estatal (14,5 Kg/hab), com del País Valencià (14,4 kg/hab). Amb una taxa de 36,6 quilograms reciclats de mitjana durant el 2007, aquest poble ostenta un índex de sensibilització molt elevat.

Pel que fa a tot el que es recull directament a l’ecoparc, el que representa el 50% de la recollida total del poble, uns 4.800.000 kg de deixalles, destaquen els 270 kg per habitant i any de restes vegetals, els 30 kg per habitant i any de fusta i voluminosos i els 25 kg per habitant i any de metalls.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/