Inici » Notícies » General

Bandera blava i servei de salvament preparat a la platja de la Fustera

28 de juny de 2016 No hi ha comentaris
Un operari de Benissa Impuls participa en el simulacre ambiental

Un operari de Benissa Impuls participa en el simulacre ambiental

La Bandera blava 2016 ja oneja a la platja de la Fustera i els serveis de vigilància i salvament ja estan operatius al 100%, donant cobertura a totes les cales de Benissa.

Totes les cales tindran servei de vigilància amb embarcació, mentre que la platja de la Fustera estarà dotada de torre de vigilància, farmaciola, sala d’atenció a l’usuari i dos socorristes. Les actuacions d’aquest servei, gestionat per Creu Roja Calp, estarà operatiu fins el 15 de setembre des de les 10 del matí fins les 20h, comprenent el rescat o salvament de banyistes, les cures de picades o talls, atenció d’insolacions o cremades així com el canvi de banderes de senyalització de l’estat de la mar.

Cal recordar que a la Fustera les persones amb mobilitat reduïda disposen del servei de cadira amfíbia i crosses, que podran ser utilitzades en cas de necessitat. Els interessats hauran de dirigir-se al punt de socorrisme situat a l’esplanada de la platja i el personal de la Creu Roja els ajudarà a col·locar-se a la cadira amfíbia, traslladar-los fins la platja i acompanyar-los durant el bany, que tindrà una durada d’uns 20 minutos.

A més, la platja de la Fustera disposa d’aparcaments per a minusvàlids, zona d’ombra en el punt de socorrisme on poder deixar cadires de rodes o crosses, condícies adaptades i rampes i passarel·les d’accés a la platja.

Simulacre de salvament i ambiental

D’altra banda, la Creu Roja de Calp va realitzar divendres passat un simulacre de rescat i de reanimació cardiorrespiratòria. Per açò es va mobilitzar la policia local, una ambulància i diversos efectius de la Creu Roja.

També es va fer un simulacre ambiental per a conèixer el protocol d’actuació en cas que aparegueren meduses mortes a l’arena. Per açò es va involucrar els operaris de Benissa Impuls.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/