Inici » Notícies » General

Balcons nadalencs a Benissa

26 de novembre de 2014 No hi ha comentaris
Cartell dels balcons nadalencs de l'AECC

Cartell dels balcons nadalencs de l’AECC

Per segon any consecutiu la Regidoria de Participació Ciutadana llança la seua campanya de crida a la població benissera perquè decore els seus balcons amb una tela roja i complements nadalencs.

En col·laboració amb l’AECC de Benissa es farà la distribució entre la població d’unes teles roges per a engalanar els balcons de la població a canvi d’un donatiu de 5 euros que es destinarà íntegrament a la lluita contra el càncer.

Els punts de distribució a Benissa són: Tèxtil Clara Doménech, Óptica Giner, Papereria Macavi, Peluquería Luisa, Joieria Carralo i Flores Isabel, empreses que han ofert a l’associació els seus comerços de forma totalment desinteressada.

Moisès Ferrer Ramírez, president de la Junta Local de l’AECC a Benissa ha expressat el seu agraïment per aquesta nova oportunitat de recaptar fons per a la causa que persegueix aquesta associació i que l’any passat va aconseguir la col·laboració de centenars de llars benisseres.

La Regidora de Participació Ciutadana, Gloria Ivars, ha declarat: “anem a aconseguir que Benissa siga visita obligada durant les festes nadalenques. L’any passat ens vam sorprendre amb la col·laboració de la ciutadania que es va implicar en la campanya i enguany volem incentivar encara més aquesta participació premiant amb 5 cistelles de nadal els millors balcons que es triaran i donaran a conèixer per un jurat el dilluns 22 de desembre”.

El batle de Benissa, Juan Bta. Roselló, ha ressaltat que: “A més de decorar el nostre municipi, amb aquesta campanya, s’ajudarà a l’AECC a l’extraordinària tasca que realitza a Benissa ajudant a familiars i malalts de càncer, per això fem una crida a la participació ciutadana en aquesta campanya”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/