Inici » Notícies » General

AREBA prepara els Benijocs2019 per al pròxim diumenge 8 de setembre

4 de setembre de 2019 No hi ha comentaris
Cartell dels Benijocs2019

Cartell dels Benijocs2019

L’associació AREBA (Associació de Rol i Estratègia de Benissa i Alacant) organitza les jornades de jocs de taula, rol, simulació i estratègia Benijocs 2019.

Benissa acollirà la tercera edició dels Benijocs el pròxim dia 8 de setembre, en horari de 9h a 21h al Centre d’Art Taller d’Ivars. Aquest esdeveniment, dirigit a tots els públics, té l’objectiu de donar a conéixer l’associació AREBA, la finalitat de la qual no és una altra que la promoció de l’oci alternatiu.

En aquestes jornades el públic assistent podrà gaudir de l’oportunitat de provar diversos tipus de jocs: nous, clàssics, de simulació històrica, de ciència-ficció o fantasia.

El president de l’associació ha assenyalat referent a això: “Qui vinga tindrà la possibilitat de jugar a diversos jocs de rol, com El rastro de Cthulhu, en el qual els investigadors intentaran trobar un amic desaparegut; El resorgir del dragón, l’aparició explosiva d’una criatura és l’inici d’una gran aventura; La Leyenda de los cinco anillos, una aventura en el Japó feudal; la nova edició de Dungeons&Dragons (5a/Next), una partida d’iniciació en la qual els personatges són contractats per a portar un carregament de provisions de mineria des de Neverwinter fins a la xicoteta i recentment repoblada vila de Phandalin, què podria eixir malament?; Partida de la Societat Pathfinder del conegut joc amb el mateix nom, serà la vostra primera missió com a agents de la Societat Pathfinder, el cap de la Gran Lògia us enviarà en diverses missions al llarg de la metròpolis d’Absalom, tot per la cerca del coneixement.

En el mateix context s’ha assenyalat que “Quant a jocs de taula es faran partides de demostració de jocs com Fantasma Blitz, Pic a Foca, Carcassone Safari, La Vinya, Hadara, Esbirros i Regnes de Paper a més la ludoteca de l’associació estarà a la disposició de tots els assistents”.

Com a activitat més especialitzada es realitzara un torneig del joc d’estratègia de miniatures Flames of War, un joc sobre la segona guerra mundial. A més, la jornada comptarà amb comerços especialitzats que muntaran estands de jocs i productes de marxandatge diversos.

Des d’AREBA es convida a la ciutadania a l’assistència d’aquestes jornades. “Passaran una estona molt divertida i potser la sort els acompanye en els sortejos que se celebraran entre tots els participants”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/