Inici » Notícies » General

Areba organitza unes vesprades de jocs

11 de març de 2016 No hi ha comentaris
Cartell de les vesprades de jocs d'Areba

Cartell de les vesprades de jocs d’Areba

L’associació AREBA (Associació de Rol i Estratègia de Benissa i Alacant) organitzarà unes vesprades de jocs de taula, rol, simulació i estratègia. L’esdeveniment es dirigeix a tots els públics.

L’activitat se celebrarà demà dissabte, 12 de març, en horari de 17.00 a 21.00 al Pa de sucre, a la plaça Jaume I de Benissa.

Juan Bertomeu, president de l’associació ha declarat: “En crear l’associació un dels objectius que teniem clar és la necessitat de fer partícip al poble de les possibilitats d’oci alternatiu que hi ha, de la quantitat de jocs, de distintes temàtiques i del poc que fa falta per divertir-se amb ells. Creiem que podem aportar una opció d’oci per a moltes edats i gustos, una opció vàlida per a colles d’amics, famílies, per a qualsevol public de 12 a 99 anys. Així que tindrem la ludoteca de l’associació a la disposició dels assistents junt amb alguna de les diferents campanyes de jocs de rol que estem jugant, i algun joc més que duran els socis. La idea que tenim és que aquest esdeveniment tinga una certa periodicitat la qual encara no em determinat, ja que ens podem marcar un dia fixe. Convidem a tothom al fet que s’anime a vindre al Pa de sucre el dissabte, i a fer rodar els daus, passant una estona molt divertida”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/