Inici » Notícies » General

Ahir va tindre lloc la xerrada sobre el servei d’atenció jurídica a dones

7 de març de 2013 No hi ha comentaris
Participants a la xerrada del Servei d'Atenció Jurídica a Dones de Benissa

Participants a la xerrada

Ahir va tindre lloc al Casal d’Associacions de Benissa la xerrada sota el títol “El servei d’atenció jurídica. 10 anys al teu costat”, que va impartir l’advocada-mediadora, Concepción Ginestar, com a responsable d’aquest servei de l’Ajuntament de Benissa.

A més de donar a conèixer els detalls del funcionament del servei durant els 10 anys de la seua existència, que es concreten en 3.055 persones ateses que han formulat un total de 4.654 consultes, en la xerrada es va informar de quin és el perfil de les usuàries que majoritàriament acudeixen: dones amb una edat entre 30 i 60 anys, casades, amb 1 o 2 fills, amb estudis primaris i que desenvolupen una activitat dins del sector serveis.

També es va parlar dels temes més demandats en les consultes efectuades, destacant els temes relacionats amb el dret de família, dret civil, seguretat social, dret laboral i justícia gratuïta.

En la segona part de la xerrada, es va fer un repàs a temes que estan ara en plena actualitat, com l’entrada de vigor de la llei de taxes judicials, les participacions preferents o els procediments d’execució hipotecària.

Davant d’un públic totalment femení, es van desenvolupar tots aquests temes durant quasi dues hores, finalitzant amb un col·loqui en què les assistents van poder formular preguntes sobre els temes tractats.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/