Inici » Notícies » General

250 litres de productes de Pons Químicas per a la Residència de Benissa

23 d'abril de 2013 No hi ha comentaris
Antonio Pons i Cristina Esteve signen el conveni entre pons Químicas i la Residència de Benissa

Antonio Pons i Cristina Esteve signen el conveni

Pons Químicas ha fet hui una donació de productes de neteja a la Residència Ntra. Sra. Dels Dolors, Sant Joaquim i Sta. Anna de Benissa. En total, el centre rebrà 250 litres de productes professionals gràcies a un acord signat aquest matí en les instal·lacions.

Antonio Pons, administrador de l’empresa, i Cristina Esteve, directora de la residència, han sigut els encarregats de rubricar el conveni en el qual s’estableixen els termes de la donació. Els 250 litres de netejadors aporten un xicotet gra d’arena a les necessitats d’un centre que actualment compta amb 80 residents. La directora ha explicat el funcionament de la residència i el projecte que duu a terme la fundació que la gestiona des de fa un any, tasca que ha suposat la modernització de les instal·lacions, serveis i tasques administratives. L’eix principal del pla és la millora de la qualitat de vida dels residents i la implicació màxima dels seus familiars.

Per la seua banda, Antonio Pons ha indicat que l’empresa realitza des de fa una mica més de dos anys diferents donacions de productes a organitzacions de la comarca que paren esment als col·lectius socials més desfavorits. Centres de dia, asils, Càrites i residències han sigut els principals destinataris d’aquestes accions que pretenen contribuir a alleujar en certa mesura les despeses que les entitats realitzen en productes de neteja. Cristina Esteve ha lloat aquesta iniciativa i ha manifestat un profund agraïment pel gest solidari de Pons Químicas cap a la residència que dirigeix.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda al periòdic digital elperiodic.com el 23 d’abril de 2013.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/