Inici » Notícies » Festes

Nena Daconte, Rosario Flores i Sidecars actuaran a les festes de la Puríssima

6 d'abril de 2009 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 5 d’abril de 2009:

El llibre oficial de les festes de la Puríssima Xiqueta 2009 de Benissa eix la setmana que ve a la venda. Coordinat pel fester Josep Andreu Ivars i amb una original portada realitzada per un altre membre de la comissió, el jove Joan Gilabert, el llibre inclou el programa fester, en què destaca enguany les actuacions de Nena Daconte, Rosario Flores i Sidecars, els tres grups més punters del pop espanyol actual.

Altres grups musicals per a aquestes festes són Boikot i Porretas, que juntament amb les diferents orquestres i disc-mòbils animaran les nits de festa.

La Comissió de Festes i el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, van recalcar la importància d’aquesta publicació com “la més important del poble, el llibre més llegit pels veïns, i és que en el mateix es troben articles d’interés” com pot ser el que reflecteix les herències àrabs del poble o l’antic seminari franciscà, entre d’altres, i les associacions locals també posen la seua aportació amb els seus articles.

Entre els continguts del llibre destaca aquest any l’homenatge pòstum a dues persones molt vinculades amb la festa de la Puríssima Xiqueta i que fa tan sols uns mesos van morir. Són l’encarregat de la baixada i pujada de la Patrona, l’Oncle Pepe Mollá i Paco la Parra, que tocava l’òrgan de la parròquia el dia de festa major.

En la presentació, i en nom de la Comissió que presideix, Pedro Cabrera va agrair l’esforç col·lectiu d’un poble, Benissa, que amb els seus articles literaris han incrementat espectacularment el nombre de fulles dedicades a aquests menesters. Al mateix temps va voler donar les gràcies a totes les empreses col·laboradores “ja que en aquests temps difícils, amb la seua ajuda, han fet possible que se’n mantinga la qualitat”. Ara els festers del 2009, des de la setmana que ve, eixiran al carrer perquè la gent els done el seu donatiu (30 euros) a canvi d’aquest document històric.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/