Inici » Notícies » Festes

Les Festes de Pinos comencen esta nit

1 d'agost de 2014 No hi ha comentaris
Ermita de Pinos

Ermita de Pinos

Aquest cap de setmana se celebraran a la partida de Pinos les festes en honor a Santa Bàrbara. Hui divendres 1 d’agost, veïns i assistents podran gaudir d’un sopar de germanor a la plaça, amenitzat per l’actuació musical de Francisco Escoda.

El dissabte 2 d’agost, a les 20h, tindrà lloc una missa en honor a tots els difunts de la partida. Per la nit, en el sopar de germanor a l’ermita, els festers oferiran vi, cervesa, fruits secs i meló i la revetla estarà amenitzada per l’orquestra JEM del grup Montecarlo.

Diumenge, la “despertà” donarà inici a l’últim dia de festes, es recolliran els festers i, posteriorment, es realitzarà l’entrada del pa beneït. En acabar es farà una missa en honor a la patrona, Santa Bàrbara, seguida d’una processó i cants dels gojos. Finalment els assistents podran participar en les tradicionals carreres de galls i els festers repartiran refrescs per a tothom.

Tot el que ho desitge podrà participar en el concurs de brisca que començarà a les 18.00h a l’ermita i després podran gaudir de les danses populars. Ja per la nit, hi haurà ball a càrrec del duo Ximo i Raquel i els presents podran sopar i gaudir dels focs artificials que seran la cloenda de les festes.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/