Inici » Notícies » Festes

Benissa celebra la coronació de les regines de festes per primera vegada a l’interior de l’església

1 de Maig de 2013 No hi ha comentaris
Coronació de les regines de les Festes Puríssima Xiqueta 2013 de Benissa a l'interior de l'església

Coronació de les regines

Benissa va celebrar divendres passat, i per primera vegada, a l’interior de l’església parroquial de la Puríssima Xiqueta, a causa de les males previsions meteorològiques, l’acte de coronació de les regines major i infantil 2013, Alba Capó Soliveres i Maria Crespo Oltra. Els festers, amb la col·laboració del rector Jose Tomás, van preparar un escenari preciós, sota la imatge de la Puríssima Xiqueta, que va ser testimoni per primera vegada d’aquest acte festiu.

A l’acte, presentat pels festers Ximo Ribes i Tere Ibañez, i per les xiquetes Mar Muñoz, Maria Roselló i Teresa Ribes, van assistir nombroses autoritats de la comarca i les regines i dames de diferents municipis veïns. Abans de començar la coronació, tots van ser rebuts pel batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, i per la regidora de Festes, Raquel Soliveres i la resta d’autoritats locals a l’Ajuntament.

Després de ser coronades les regines es van succeir les intervencions de la presidenta de Festes, Mariola Font, la regidora Raquel Soliveres i finalment la intervenció del batle de Benissa, Juan Bautista Roselló que va felicitar les regines i a tots els festers destacant l’esforç fet per tots en l’organització d’aquestes festes.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/