Inici » Notícies » Festes

Aquest cap de setmana tindran lloc les festes de Pinos en honor a Santa Bàrbara

31 de juliol de 2012 No hi ha comentaris
Ermita de Pinos (foto del flickr de Vicent Ibañez)

Ermita de Pinos (foto del flickr de Vicent Ibañez)

Aquest cap de setmana se celebraran, a la partida de Pinos, Benissa, les festes en honor a Santa Bàrbara. Aquestes començaran el divendres que ve 3 d’agost amb la neteja i decoració de l’ermita i, per la nit, tots els veïns i assistents podran gaudir d’un sopar de germanor a la plaça, amenitzada per l’orquestra musical de Francisco Escoda.

El dissabte 4 d’agost, la festa començarà amb la tradicional “despertà”, a càrrec dels festers, seguida d’un esmorzar “de cabasset” a l’ermita per a tots els veïns. Per la vesprada, els més menuts podran gaudir del parc infantil que estarà situat a la plaça. En finalitzar, se celebrarà una missa en honor a tots els morts, veïns de la partida. per la nit, en el sopar de germanor a l’ermita, els festers oferiran vi, cervesa, fruits secs i meló i la revetla estarà amenitzada per l’orquestra Aquario.

El diumenge, la “despertà” donarà inici a l’últim dia de festes, es recolliran els festers i, posteriorment, es farà l’entrada del “Pa Beneït”. En finalitzar, se celebrarà una missa en honor a la seua patrona, Santa Bàrbara, seguida d’una processó i cants dels “Gojos”. Finalment, els assistents podran participar en les tradicionals curses de galls i els festers repartiran refrescs per a tots.

Tot el que ho desitge, podrà participar en el concurs de brisca que començafà a les 18.00 a l’ermita i després podran gaudir de les danses populars. A continuació, se sortejarà un sopar per a dues persones. Ja per la nit, hi haurà ball amenitzat pel trio Luna, i els presents podran sopar i gaudir dels focs artificials que hi haurà com a cloenda de les festes.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/