Inici » Notícies » Esports

Una final per a recordar: el primer triomf de Ferrer com a professional en el VI Trofeu de pilota Vila de Benissa 2017

1 de desembre de 2017 No hi ha comentaris
Els guanyadors del trofeu de pilota de Benissa

Els guanyadors del trofeu de pilota de Benissa

Raúl Ivars, trinqueter i gran expert en la pilota, ja ho va avisar. Podria ser el primer triomf com a professional de Ferrer. I així va ser, aquest diumenge passat a la final del Trofeu d’Escala i Corda Vila de Benissa 2017.

La final presentava una novetat inesperada al cartell, ja que Pere Ribes no va poder jugar en ser baixa per lesió d’una partida anterior. Javi, també mitger, el va substituir. Amb Javi, Ferrer restant i Bernat de punter, el trio de roig esperava els adversaris, presentats com a favorits per endur-se la victòria final, almenys segons alguns especialistes. Francès, Jesús i Tomàs II començaren donant molt de ritme al duel, passant molta pilota i fent treballar de valent el trio contrari.

Amb una bona entrada al trinquet benisser, els de roig pogueren jugar a bloc, molt conjuntats, liderats per Javi, ben acompanyat per Bernat de Benissa, i també pel jove Ferrer, que va jugar amb molta concentració. Aquest joc més precís i constant li va reportar el seu primer trofeu a la primera oportunitat que ha tingut. De pare benisser, Ferrer entra pegant fort a la pilota professional. El resultat final va ser de 60 a 25 a favor de Ferrer, Javi i Bernat, que reberen el lliurament de trofeus per part del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, Xavi Tro.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/