Esports

Trien una jugadora de l’equip de futbol sala benisser per al Campionat d’Espanya

L’equip de futbol sala femení de Benissa, dirigit per Salvador Ronda, es va desplaçar diumenge passat, dia 14 de desembre, a València per a jugar un partit amistós contra l’equip de la Selecció Valenciana dirigit pel tècnic Juanjo Valls, entrenador del Santa Rosa d’Alcoi.

El partit es va disputar sense cap intrascendència. La Selecció Valenciana es va avançar en l’encontre després d’una jugada molt ben elaborada però les de Benissa no van abandonar les ganes i van empatar el partit en pocs minuts.

Al descans es va arribar amb un marcador de 3 – 1, i el resultat pogué més igualat, però la intervenció de les porteres va influir molt.

En la segona part, el Benissa va eixir més defensiu tancant molt bé la seua porteria, eixint a pressionar quan es podia a l’equip dirigit per Juanjo Valls, costant-li molt marcar les diferències en el resultat a pesar de la qualitat individual de cadascuna de les jugadores.

Cal destacar la tasca i les ganes que van posar les benisseres para mantindre tot el partit a un nivell al qual estan acostumades, fent constar que l’equip de Benissa jugava amb dues jugadores menys, ja que aquestes formaven part de la selecció, Gema Femenía Crespo i Inma Llompart, de les quals sols Gema ha sigut seleccionada per a formar part del grup final de la selecció.

El partit va acabar amb un resultat de 5 – 3, el que reflecteix com va ser el partit, molt emocionant de principi a fi i amb moltes ganes.

Aquest cap de setmana que ve, es jugarà a Madrid el Campionat d’Espanya de Futbol Sala Femení on la Selecció Valenciana, juntament amb Gema, competirà amb les Seleccions de Catalunya, Canàries i Madrid.

Desitgem molta sort a la nostra selecció i especialment a la jugadora de Benissa Gema Femenia Crespo.