Inici » Notícies » Esports

Partida de pilota a favor de Visió sense Fronteres

12 d'Octubre de 2007 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 12 d’octubre de 2007:

L’ONG Visió sense Fronteres, organitza hui divendres, a les 23.00, una partida de pilota per a recaptar fons per als seus projectes. La cita serà al trinquet de Benissa, gràcies a la idea de la Regidoria d’Esports dirigida per Paco Montagut i la col·laboració de Ràdio Litoral Cadena Ser.

Una partida amb els millors professionals, El Genovés, Dani, Álvaro i Grau, amb la qual poden gaudir i al mateix temps ser solidari per una bona causa comprant la seua entrada en el mateix recinte esportiu.

Des de fa uns mesos, Visió sense Fronteres, ha estat declarada d’utilitat pública, el que significa que és una institució seriosa, en què el govern espanyol confia, com demostren en fer-los aquest nomenament.

Accions

Visió Sense Fronteres és una ONG (Organització no Governamental per al Desenvolupament) d’àmbit internacional que promou el desenvolupament mitjançant promocions sanitàries i visuals i qualsevol altra activitat relacionada amb la cooperació internacional.

El propòsit principal del seu treball és previndre la ceguesa evitable. Això inclou el tractament de malalties oculars així com la correcció de la vista mitjançant ulleres. L’equip es compon de voluntaris molt qualificats de les branques de l’optometria, oftalmologia, tècnics especialitzats i assistents.

Encara sent una organització jove, l’ONG ja té un camí recorregut. En 1998 va visitar l’Índia i es van revisar 650 persones. En els anys successius l’equip va treballar a Marrakech i Tetuà. Es van tractar 3.865 pacients i 3400 persones van poder ser ajudades amb ulleres. Li van seguir Namíbia, Moçambic, Cuba i després l’Índia.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/