Esports

L’atleta de Gata, Vicent Mas Leyda, guanya la cursa de Benissa i el Circuit a Peu

Vicent Mas Leyda, guanyador del Circuit a Peu Marina Alta 2010, mostra el trofeu a les autoritats de Gata
Vicent Mas, guanyador de la Cursa de Benissa

Fa uns dies va concloure al municipi de Benissa el catorzé Circuit a Peu Marina Alta d’atletisme. La XIII Cursa Popular de Benissa la va guanyar, en la prova regna, l’atleta de Gata de Gorgos Vicent Mas Leyda, que milita al Club Atletisme Dianium. Mas ha dominat en molts dels pobles que han acollit el circuit al llarg dels últims mesos.

A la localitat de Benissa, el guanyador va fer un temps de 32 minuts exactes a un recorregut de 9,2 quilòmetres. El seu germà, Juan Antonio Mas Leyda, va quedar tercer en la mateixa prova per darrere del benidormí, Juan Antonio Fernández Cantos.

Però a més de quedar guanyador en la prova de Benissa, Vicent Mas va aconseguir proclamar-se vencedor del circuit de la Volta a Peu de tota la Marina Alta.

Després de les nou proves disputades (Xàbia, Gata, El Verger, Teulada, Pego, Pedreguer, Jesús Pobre, Ondara i Benissa), Mas va ser el millor atleta en la categoria sènior masculí, absoluta de la prova, en obtindre 8.398 punts, segons informació de “somesport”.

Les classificacions del circuit per clubs la va encapçalar el Club d’Ateltisme Cametes Spat de Pedreguer, amb 91.146 punts, seguit del Club d’Atletisme La Safor, el C.A. Llebeig de Xàbia; el de Benidorm; el C.A. La Xara, el club d’Ondara, Gata, Benissa, Franc Beneyto R. Dénia i , finalment, el club L’Espenta.

En la classificació general sènior, el ja esmentat Vicent Mas va ser primer, seguit dels atletes Fernández Cantos i Sergi Soler Ginestar, pertanyent al Club d’Atletisme d’Ondara.

Pel que fa a la categoria femenina sènior, la guanyadora del circuit va ser la independent, Cristina Roselló Prats.

En veterans A masculí va guanyar Toni Pérez Panero, del C.A. Cullera; en dones, ho va fer Patricia López Vicedo del C.A. Xeresa.

En la categoria de veterans B masculí va guanyar Juan Martínez Martínez del Club d’Atletisme Dianium. Sens dubte, el circuit recull les proves més participatives de tota la comarca.