Inici » Notícies » Esports

L’ajuntament col·labora amb el jove pilot Kilie Smith

28 de setembre de 2005 No hi ha comentaris

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i el Regidor d’esports, Paco Montagut, es van reunir recentment amb el jove pilot de motocròs Kylie Smith, que resideix i estudia a Benissa des de fa uns anys. En la reunió es va acordar donar suport al jove pilot oferint-li una col·laboració des de la Regidoria d’esports per a la propera temporada.

Kilye va explicar com s’està desenvolupant la temporada en l’equip de motocròs de la Federació de Motociclisme del País Valencià. Cal destacar que al costat d’altres dos joves pilots, està participant en el Campionat d’Espanya de motocròs de categoria cadet.

Aquest és el tercer any que el jove de 14 anys competeix amb una moto de 85 CC, i ja fou campió el 2002 del País Valencià. L’equip entrena cada setmana sota les ordres d’un preparador físic i un entrenador amb el propòsit d’intentar guanyar el campionat territorial i estar el més amunt possible i aprendre el màxim en el nacional. L’objectiu de Kilie és el proper any conquerir el títol de campió d’Espanya.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/