Inici » Notícies » Esports

La segona Ruta “Descobreix la nostra comarca” visitarà la Casa de la neu a Parcent

22 de novembre de 2017 No hi ha comentaris
Ruta a la Casa de la Neu de Parcent

Ruta a la Casa de la Neu de Parcent

El cicle “Descobreix la nostra comarca” 2017/2018 continua la nova temporada de passejades familiars guiades per rutes sense massa dificultats, el pròxim diumenge 26 de novembre, amb una ruta per Parcent que es recorrerà fins la Casa de la Neu.

A les 8.30h s’eixirà des de l’aparcament de l’Escola Manuel Bru de Benissa en cotxes particulars. Les persones interessades en eixir des de Parcent esperaran el grup de Benissa abans de les 9.00 h a la Cooperativa de Parcent, a l’Avinguda Constitució núm. 3.

Aquest recorregut, de dificultat mitjana, estarà guiat per Francesc Grueso Ballester. La distància és de 9 km, la durada aproximada és de 3h 40’ i el desnivell de pujada de 520 m.

Les persones interessades a participar han d’inscriure’s obligatòriament al Palau d’Esports Sant Pere, al tel. 965 73 33 92 o per correu electrònic a l’adreça deportes@ajbenissa.es, abans de les 12h del divendres 24 de novembre. Per a l’assegurança d’accidents que es fa als participants es necessita que faciliten en el moment de la inscripció el nom complet, el núm. de DNI, la data de naixement i el núm. d’un mòbil de contacte de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

Cal portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Es recomana que si els participants porten el gos, que vaja nugat.

Si les condicions meteorològiques impediren fer la passejada en condicions, s’anul·laria el mateix dia. Aquest cicle d’excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa. La pròxima passejada es realitzarà el diumenge 17 de desembre de 2017.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/