Inici » Notícies » Esports

La campanya de protecció als ciclistes impulsada per Benissa apareix en la retransmissió de la Volta Ciclista 2017 (amb vídeo)

28 d'agost de 2017 No hi ha comentaris
Campanya a la platja de La Fustera amb motiu de la Volta a Espanya 2017

Campanya a la platja de La Fustera amb motiu de la Volta a Espanya 2017

La campanya de conscienciació ideada per l’Ajuntament de Benissa va aconseguir la millor visibilitat possible aquest diumenge, en el transcurs de la Volta Ciclista 2017 pel terme de Benissa. Al voltant de les 16.20h d’ahir l’helicòpter que retransmet l’esdeveniment esportiu va mostrar la pancarta de la distància mínima d’1,5 m per a avançar als ciclistes. El presentador de La 1 també va mencionar la “campanya de protecció als ciclistes i cicloturistes”, en uns instants en els quals milions de teleespectadors de tot el món veien la pancarta i a continuació als participants de la prova pels vials de la zona costanera de Benissa.

Benissa ha volgut reforçar aquest missatge de conscienciació amb un vídeo per les xarxes socials municipals, amb l’objectiu que totes les persones que es posen al volant respecten als i les ciclistes. Malauradament el col·lectiu ciclista ha patit diverses pèrdues humanes a Benissa i a La Marina Alta, i cal mantindre i recordar aquest missatge al llarg de l’any. Igualment, Vicent Jaén i José Luis Cardona, responsable del Club Ciclista de Benissa i membre d’aquest, respectivament, també participaren en l’esdeveniment, presenciant en la meta a Poble Nou de Benitatxell el moment del triomf de Chris Froome.

Podeu veure a partir del minut 18:53 la retransmissió de la campanya per Televisió Espanyola:

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/