Inici » Notícies » Esports

Kyle Smith viatja a Texas per a disputar el nou GP de Les Amèriques

18 d'abril de 2013 No hi ha comentaris
Kyle Smith feliç ahir a Xest

Kyle Smith

L’equip Blusens Avintia Moto2 molt motivat davant el nou GP de Les Amèriques.

Amb el mundial en marxa, després de la celebració de la primera prova a Qatar, l’equip Blusens Avintia Moto2 s’ha desplaçat a Texas amb energies renovades i amb el convenciment de poder situar-se als llocs davanters. Si bé és cert que el resultat de Toni a Qatar no va ser òptim, també ho és que va invertir molt de temps en proves que ara al GP de Les Amèriques no haurà de fer, amb el que disposarà de més temps per dedicar al pilotatge. Elías està fort i segur de poder fer un bon GP al que arriba amb ganes de descobrir la nova pista americana i a la qual espera adaptar-se amb rapidesa. El seu company Kyle Smith viatja a Austin amb molta motivació després de completar el seu primer GP a Qatar i de fer-ho amb bon ritme i solvència. Kyle ha de descobrir tots els circuits enguany així que, el fet que el d’Amèrica siga nou per a tots, pot ajudar-lo a estar més prop del grup dels punts. En qualsevol cas, tant equip com pilots estan pletòrics i amb ganes que comence l’acció.

24 – Toni Elías: “Vaig amb moltes ganes a Austin. Rodarem en un circuit nou per a tots i això em motiva. Hi ha frenades importants i en aquests punts jo em trobe molt a gust. Veurem. En el primer GP de la temporada les coses no van eixir tan bé com esperàvem, no obstant això, estem segurs de poder estar als llocs que ens corresponen. A Qatar vam fer moltes proves i en carrera vam tindre alguns problemes que no ens van deixar rendir com volíem. Però crec que va ser positiu i preferisc tindre aquest tipus d’experiències només començar. Vam aprendre coses, vam veure fins on es podia arribar i ara estem més preparats i motivats.”

9 – Kyle Smith: “Tothom parla d’aquesta nova pista i de la dificultat que comporta el fet que no s’haja rodat mai en ella. Per la meua part no canvia res respecte a les altres perquè no en conec cap!. Així que fins i tot pot ser bó per a nosaltres. Aquesta vegada tots emprarem les sessions d’entrenament inicials a conèixer el traçat i els seus “trucs”. Estic molt animat després de la meua primera carrera del mundial i a Austin espere millorar. Tot i que encara tinc molt a aprendre, el fet que els altres pilots també descobrisquen el circuit pot ajudar-me a estar més prop d’ells.”

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda a la web www.motocompeticion.com el 17 d’abril de 2013.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/