Inici » Notícies » Esports

Kyle Smith abandona al circuit de Jerez

6 de maig de 2013 No hi ha comentaris
Kyle Smith

Kyle Smith

Amb una ambient extraordinari a les graderies del circuit andalús, s’ha donat l’eixida a la categoria de Moto2 en la qual els pilots de Blusens Avintia eixien amb la intenció de millorar el resultat obtingut en els entrenaments oficials i aconseguir col·locar-se el més amunt possible al final de les vint-i-sis voltes de les quals constava la carrera. Toni, que partia des de la quarta fila, ho ha aconseguit en finalitzar la prova a la novena plaça, no sense abans recuperar-se d’una eixida mediocre que l’ha fet viatjar durant la primera volta en 14a posició. Després de situar-se al top ten, Elías ha hagut de lluitar amb Schrotter en la part final de carrera per superar-lo en l’última volta i relegar-lo a la desena plaça.

Més complicada ha sigut la carrera de Kyle Smith que en la primera volta ha entrat a boxes per a reparar algunes peces de la seua moto, després d’haver tingut un toc amb un altre pilot. Després de tornar a pista les coses no han millorat molt per al simpàtic pilot de Blusens Avintia. Kyle queia en l’equador de la carrera i abandonava definitivament.

24 Toni Elías, 9é +24.221: Hem fet un pas més i millorat la posició però no és suficient. Durant el cap de setmana hem fet sessions bones i ens hem col·locat prou a dalt, no obstant això, hui no he tingut feeling amb la roda davantera i ha sigut molt difícil mantindre’s ací. He lluitat molt per mantindre el ritme i la pena és que s’ha fet un buit de seguida amb el grup de davant i no he pogut arribar. Encara que cal ser positiu i reconèixer que avancem, no estic del tot content. Hem de millorar per a estar amb els primers.

9 Kyle Smith, NF: Ha sigut el meu primer abandó al mundial i em dóna molta ràbia que haja sigut ací a Jerez. La carrera s’ha complicat des del principi perquè en la primera revolta m’he quedat per fora i m’han avançat molts pilots. Quan hem arribat a la recta llarga de la part alta del circuit, anava recuperant i, quan m’he adonat, l’angle estava damunt. No he pogut evitar col·lisionar amb altres pilots i he hagut d’entrar al box per a reparar. En tornar a pista la lleva del canvi estava molt alta i em costava canviar. Al final he tingut una caiguda i m’he hagut de retirar. Espere que a França vaja millor.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda a la web www.motocompeticion.com el 5 de maig de 2013.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/