Esports

El jove atleta Izan Crespo es proclama campió provincial d’Atletisme

Izan Crespo
Izan Crespo

L’atleta Izan Crespo Esquerdo que forma part de l’Escola Municipal d’Atletisme i representa al Club Ginestar Atletisme Benissa es va classificar en primer lloc en la prova de categoria aleví dels 1.000 m que va tindre lloc a Alacant el cap de setmana passat, diumenge 3 de juny.

El temps marcat per Izan Crespo, 3’22”09, li va permetre superar àmpliament als seus rivals en una prova final en la qual van participar sis atletes, procedents de diferents punts de la província. A més del campionat provincial, aquesta classificació permet a Izan Crespo participar en el campionat autonòmic de la seua categoria, en la qual s’enfrontarà també amb atletes de València i Castelló.

Mostra del nivell adquirit per l’atleta enguany és la superioritat demostrada, també, el dia anterior en la XXI Cursa Popular de Benissa, una prova en la qual Izan es va acabar també imposant.