Inici » Notícies » Esports

El gimnàs de la piscina municipal rep noves inversions

1 de maig de 2018 No hi ha comentaris

El gimnàs de la Piscina Municipal de Benissa ha incorporat recentment quatre noves màquines de musculació que complementen l’equipament existent. Es tracta de quatre aparells que permeten treballar la musculació de les extremitats inferiors, la qual cosa suposa un complement perfecte a les activitats que es desenvolupen a la piscina.

Les màquines ara incorporades ofereixen una gran versatilitat en el treball muscular i permeten donar resposta a una clara demanda dels usuaris, els quals han augmentat de manera notable en els últims mesos. Tal com reflectien aquestes estadístiques, el servei d’entrenament personal oferit en aquestes instal·lacions era un dels quals major demanda havia experimentat, sent ara aquestes noves màquines un complement perfecte que permetrà seguir millorant el servei en unes instal·lacions que estan vivint una profunda transformació i que, a més, compten amb una gran acceptació per part dels usuaris i usuàries.

En aquesta mateixa línia, la piscina ha incorporat a més una plataforma per al bany adaptat, una millora que permet complir amb la normativa en aquest tipus d’instal·lacions. L’Ajuntament de Benissa aposta fermament per aquest tipus d’inversions que repercuteixen de manera directa sobre la qualitat del servei prestat als seus veïns i veïnes.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/