Inici » Notícies » Esports

“Descobreix la nostra comarca” posposa l’excursió al Cap d’Or i la Cova de la Cendra al 19 de febrer

8 de febrer de 2017 No hi ha comentaris
Mapa de la Ruta al Cap d'Or de Moraira

Mapa de la Ruta al Cap d’Or

La passejada del cicle “Decobreix la nostra comarca”, la qual anava a tindre lloc aquest diumenge 12 de febrer, ha sigut posposada al diumenge 19 de febrer.

La ruta, que estarà guiada per Ruben Vidal, visitarà la Torre de Guaita, el Cap d’Or i la Cova de la Cendra a Moraira.

A les 8.30h s’eixirà des de l’aparcament de l’Escola Manuel Bru de Benissa en cotxes particulars. Les persones que vulguen eixir des de Moraira, han d’acudir al Portet abans de les 9h.

Aquest recorregut és de dificultat mitjana i té una distància de 4 km aproximadament. La duració és de 3 hores i el desnivell és de 165 m.

Per a participar cal inscriure’s obligatòriament a AVIVA Agència de Promoció del Valencià, al tel. 965 731 313 o per correu electrònic a l’adreça normalitzacio@ajbenissa.es abans de les 12h del divendres 17 de febrer. Per a l’assegurança d’accidents que es fa als participants, es necessita
que faciliten en el moment de la inscripció el nom complet, el núm. de DNI i el núm. d’un mòbil de contacte de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

Cal portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Es recomana que, si els participants porten el gos, que vaja nugat.

Si les condicions meteorològiques impediren fer la passejada en condicions, s’anul·laria el mateix dia. Aquest cicle d’excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa. La pròxima passejada es realitzarà el diumenge 12 de març de 2017.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/