Inici » Notícies » Esports

Benissa tornarà a tancar el Circuit a Peu Marina Alta incorporant un acte en contra de la violència de gènere recolzat per 16 ajuntaments de la comarca

2 de juny de 2017 No hi ha comentaris
Cursa Popular de Benissa

Cursa Popular de Benissa

Arriba el tancament del ‘21è Circuit a Peu Marina Alta’ amb l’última prova puntuable en la XX Cursa popular de Benissa. Serà aquest dissabte, 3 de juny, en una jornada en la qual es preveu una elevada participació d’atletes, ja que en ella es dirimirà la classificació final de totes les categories.

El regidor d’Esports, Xavi Tro, ha destacat “l’enorme esforç dut a terme per part del Club Ginestar Atletisme Benissa per a organitzar aquest fermall d’or a una temporada remarcable”, i en el qual el regidor va voler recordar que en les categories de xiquets i xiquetes es podran inscriure el mateix dissabte.

A partir de les 17.00h començaran les proves de les categories més joves -principiants, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets-, que participen en proves de menor distància. La prova regna, amb un recorregut de 9.500 metres, començarà a les 19.00h, en la qual participaran les categories juvenil, sènior i veterans. En finalitzar les curses es lliuraran els trofeus per als tres primers classificats de cada categoria.

Per a més informació es pot consultar la pàgina www.somesport.com

Abans de l’inici de les proves hi haurà un acte novedós, dut a terme per fins a 16 regidories d’Igualtat d’ajuntaments de la comarca. Per a condemnar els últims assassinats de dones a causa de la violència masclista es llegirà un manifest per part de dos dones participants, una d’elles experta en Igualtat, i una altra encara per designar i integrant del club d’atletisme local. Aquesta iniciativa suposa un precedent a l’hora de donar visibilitat a les polítiques contra la violència de gènere en l’àmbit comarcal, ja que mai s’havia coordinat un acte de repulsa amb fins a 16 ajuntaments de la Marina Alta participant, tots i totes a una mateixa veu. Des de l’organització del citat acte s’ha volgut agrair la sensibilitat dels responsables de la Cursa de Benissa, facilitant la lectura del manifest.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/