Inici » Notícies » Esports

Benissa programa diverses partides per a presentar la reobertura del trinquet

1 de novembre de 2018 No hi ha comentaris
Presentació de les partides de reobertura del trinquet de Benissa

Presentació de les partides de reobertura del trinquet de Benissa

Les millores en l’enllumenat del trinquet i la instal·lació d’una nova lona a la coberta per optimitzar la visibilitat en el joc elevat seran presentades amb una gran partida, protagonitzada per alguns dels millors pilotaris de les terres valencianes.

Aquest dijous 1 de novembre (17.30), festivitat de Tots Sants, es disputarà un encontre amb un dels millors jugadors en l’actualitat, Soro III, qui acompanyat pel dianenc Félix tractaran de guanyar al trio Pablo de Sella, Héctor de La Vall de Laguar i Tomàs II de Xaló.

A més, el pròxim diumenge 11 de novembre (11.00) tindrà lloc al trinquet benisser la primera partida de raspall femení a Benissa, amb la presència d’Anna i Noelia enfront de Victoria i Fanni. A més, també es podrà gaudir d’una exhibició protagonitzada per l’alumnat de l’Escola Municipal de Pilota.

Per a Xavi Tro, regidor d’Esports, “esperem que la gent que encara no coneix el trinquet vinga a conéixer aquest esport, que és el de tots els valencians. Programem partides importants que ara podran mostrar la reforma d’aquestes instal·lacions, amb la coberta nova i la nova il·luminació, que aporta millores en eficiència energètica i el consegüent estalvi”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/