Inici » Notícies » Esports

Benissa acull la Copa de Domatge Clàssic de la Comunitat Valenciana

12 d'abril de 2019 No hi ha comentaris
Foto de l'equip d'hípica de Benissa

Foto de l’equip d’hípica de Benissa

Diumenge passat, 7 d’Abril, es va disputar a les instal·lacions del Club Hípic de Benissa el concurs de domatge clàssic puntuable per a la Copa de la Federació Hípica de la Comunitat Valenciana.

Aquesta prova, que va comptar amb un alt nivell de participants, va poder realitzar-se amb absoluta normalitat davant els riscos previstos de pluges per al cap de setmana, la qual cosa va permetre gaudir d’un excel·lent espectacle en el qual es van donar cita més de 50 binomis que van posar de manifest el nivell i l’evolució que està experimentat la disciplina en terres valencianes, millorant substancialment el nivell tant de genets i amazones com de cavalls, una estupenda referència que anima als organitzadors a seguir amb la labor exercida.

En l’apartat purament esportiu, cal destacar els següents resultats:

La prova de cavalls de 6 anys va ser dominada per Vanesa Egea muntant a Charmer de Mile. La segona posició va ser per a Sara Soler amb Seni Seabiscuit. L’AP va ser per a Lena López amb Deseada.

En la repris Aleví Equips Open, la victòria va ser per a Valeria Jureviciute muntant a Champagner, seguida de Natzaret Lleial amb Bellaco i Julia Vales Shilan amb Merlin. L’aleví oficial va estar completament dominada per Claudia Gallego, amazona del Club Hipic de Benissa, amb la munta de Estug. La segona plaça va ser per a Pastelera VII amb la munta de Candela López i la tercera per a Polina Mamkina, amb Gringa YM.

Quant a la repris Infantil Open, el triomf va ser per a Arantxa Vergara, muntant a Hidalgo, seguida de Sofia Wildenbeest amb Estival IV i Sara Soler amb Seni Seabiscuit. La Infantil oficial va tindre uns resultats molt igualats, perquè qualsevol dels tres primers s’hauria pogut alçar amb la victòria. En aquest cas la balança es va inclinar del costat de Miguel A. Albert muntant a Cicerón, mentre que en segona posició va quedar Sunny Guo, amazona del Club Hípic Benissa, muntant a Carla. En tercera plaça va finalitzar Paula Oro, amb Impaciente JF. Destacar igualment que la prova de Joves genets va comptar amb la participació de Lliris Gómez muntant a Bed.

La classificació de la J 0 Open va ser la següent: La primera posició va ser per a Vicent Montava amb Opera Arb; en segona posició l’amazona del Club Hípic Benissa, Vitòria Heckler amb Novato i en tercera Karen Kasten, amb Aron.

La J 0 oficial va estar dominada per Aitana Oliver amb Cañero OH i en segona i tercera posició, respectivament, una altra amazona del Club Hipic Benissa, Emily Harris, muntant a Carla de Peretó i Deseada. La participant i guanyadora de la Juvenil per Equips va ser Paola Marzal amb Sandro Mac. Quant a la Clàssica II, els tres primers llocs li’ls van repartir Sergi Martí amb Alexander Integral Equina (1r), Robert *Zedlitz amb Negro Lac (2n) i Kisrak Kulagoglu muntant a Ponypo (3a).

La prova gran (Sant Jordi) la va guanyar Sergi Martí, muntant a Golddiger Integral Equina, seguit d’Irene Andrés amb Di Caprio i Vanesa Egea amb Intruso de Mile.

El Club Hipic Benissa ha traslladat el seu agraïment davant aquest “perfecte esdeveniment” als participants i les seues famílies, assenyalant “l’esforç realitzat per assistir a aquest tipus d’esdeveniments i contribuir a aconseguir que el nostre domatge vaja aconseguint, gradualment i sense descans, un reconeixement d’acord amb la seua vistositat”. Així mateix, l’entitat hípica es va congratular pel suport d’entitats col·laboradores com la Diputació d’Alacant, la FHCV i l’Ajuntament de Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/