Inici » Notícies » Economia

Una vintena d’empresaris completa el curs sobre el pla de millora dels seus negocis impartit a Benissa

12 de novembre de 2009 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari electrònic CRONICAMARINAALTA.COM l’11 de novembre de 2009:

Més d’una vintena d’empresaris de Benissa i de la comarca han completat un curs gratuït per conèixer com elaborar un pla de millora dels seus negocis. Aquesta iniciativa formativa està organitzada per l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC)-Creama de Benissa, amb la col·laboració de la Cambra de comerç d’Alacant. Les classes presencials i les tutories individualitzades s’han realitzat en l’Agència de Desenvolupament Local i en les pròpies empreses del 21 de setembre al 13 de novembre, amb un total de 280 hores lectives.

Aquest curs ha estat impartit per tècnics especialistes sota la direcció de Félix Alarcón, Enginyer Superior Industrial i Professor Consultor de la Fundació INCYDE.

Totes les sessions d’acompanyament i assessorament individualitzat s’han dut a terme amb flexibilitat i adaptació a la disponibilitat dels empresaris. L’objectiu era facilitar una visió global de la gestió empresarial i ajudar els usuaris a elaborar el pla estratègic per a millorar la productivitat dels seus negocis. Per això s’han tractat temes sobre millora de la capacitat de gestió i rendibilitat, com potenciar la innovació i la modernització de l’empresa, metodologia d’elaboració d’un pla estratègic, etc. Així mateix, els empresaris han comptat amb el recolzament tècnic i tutories individualitzades per a analitzar aspectes concrets de cada empresa sobre les àrees comercial, l’administrativa-financera i jurídica-fiscal, sistemes de seguretat, qualitat i gestió mediambiental i recursos humans.

El curs ha finalitzat amb l’elaboració d’un pla estratègic per a cada empresa. En l’acte de cloenda han estat el regidor de Foment i Promoció Econòmica, Xavier Estupiñà, el responsable del Servei de Programes de Llarga Durada de la Cambra de comerç d’Alacant, Ignacio Báguena, i el delegat de la Marina Alta, Rafael Pastor.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/