Inici » Notícies » Economia

Ocupació turística del mes de juliol i previsió per a la 1a quinzena d’agost

1 d'agost de 2006 No hi ha comentaris

Les empreses d’allotjament fan balanç i disposen dels resultats quant a nivells d’ocupació per al mes de juliol. L’ocupació real que han tingut ha estat del 49, 74%. L’allotjament en règim de lloguer ha estat el dominant en aquestes dates.

Respecte a la primera quinzena del mes d’agost, els índexs de previsió d’ocupació els distribuïm de la següent manera: Lloguers: 88,33%; Allotjament hoteler: 47,50%; Càmping: 30% i l’allotjament rural: 51,11%.

Podem apreciar que l’allotjament en règim de lloguer és el més demandat en aquestes dates ja que requereix d’una reserva prèvia que ha de realitzar-se amb molta antelació. Per contra, la resta d’allotjaments pateix l’efecte de les reserves a última hora, fet que comporta disposar a principi de mes d’unes previsions més baixes.

Perfil del turista que ha visitat Benissa pel juliol

El turista que ve en aquest període a Benissa reuneix les següents característiques:

El turista internacional: Famílies de Centre-Europa (principalment de França, Regne Unit, Alemanya. Bèlgica i Suïssa), de 30-60 anys que s’allotgen principalment en viles en règim de lloguer. Solen anar acompanyats de xiquets.

El turista estatal: procedeix del País Valencià principalment. També es tracta de famílies amb xiquets o parelles de joves. S’allotgen en la seua majoria en hotels, càmping o allotjament rural.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/